Solflow is uw betrouwbare distributiepartner

Neem met ons contact op voor meer informatie over de Sigenergy thuisbatterij

Kan niet leeg zijn
Kan niet leeg zijn
Kan niet leeg zijn

5 in één systeem

De zonnepanelen omvormer, EV DC-lader, accu-PCS, Accuset en EMS worden allemaal in één krachtig energiesysteem geïntegreerd.

Vereenvoudigd om u een slimme en naadloze ervaring te geven. Veelzijdig van aard en geschikt voor iedere situatie.

Voorbereid op de toekomst

Bij Sigenergy staat innovatie voorop

De Sigenergy thuisbatterij is ontworpen om aangepast te worden op uw veranderende behoeften. Dankzij het unieke en stapelbare ontwerp kunt u eenvoudig de capaciteit van de energieopslag vergroten wanneer dat nodig is.

Of u nu meer energie wilt opslaan voor een groeiend huishouden of voorbereidingen wilt treffen voor een toekomstige verhuizing, Sigenergy is voorbereid op uw toekomst.

Sigenergy werkt met nieuwe en oude accu’s dus opschalen kan op ieder moment. Het is ook mogelijk om accupacks van 5kW en 8kW te combineren in één batterij.

Sigenergy werkt met nieuwe en oude accu’s dus opschalen kan op ieder moment.

  • 1 - 6
    Modules zijn stapelbaar

  • 5 - 48 kWh
    Accucapaciteit per eenheid

  • 110 wh/kg
    Hoge energiedichtheid

EV-opladen in twee richtingen

Dankzij de DC-gekoppelde laadmodule van SigenStor, kunt u gebruik maken van de energie van de zon en uw EV direct opladen met schone zonne-energie.

Bovendien stelt het u in staat gebruik te maken van de energie van uw EV. Of het nu gebruikt wordt om uw huis van energie te voorzien tijdens een stroomuitval of energie te delen met het stroomnet, de keuze is aan u.

* De V2X-functionaliteit wordt beperkt door de mogelijkheden van de EV. Zodra de relevante normen zijn gepubliceerd, kan de V2X-functie worden bijgewerkt via OTA. Voor de officiële ondersteuning van voertuigmodellen en ondersteuning tijdlijnen, raadpleeg toekomstige aankondigingen.

SIGEN Shield

Zorgt voor de 5-laagse bescherming voor de ultieme veiligheid

Aerogel geïsoleerde pads

voorkomt effectief warmteverspreiding tussen de batterijcellen

Decompressieklep

Laat potentieel gevaarlijke binnen verpakkingsdruk vrij wanneer er druk ontstaat

Geïsoleerde pads met hoge temperatuurbestendigheid

Bevestigd aan de binnenwand van de batterijpakketten met uitstekende isolatie prestaties

Interne brandblusser

Neutraliseert brandbaar gas en vermindert de thermische runaway in 4 seconden

7 temperatuursensoren

Ingebouwde real-time temperatuurdetectie met volledige dekking voor risicopreventie

Sigen Energy Gateway

Ontketen de kracht van slim energiebeheer met de Sigen Energy Gateway, jouw sleutel tot een geoptimaliseerde energiehuishouding.

De Sigen Energy Gateway fungeert als het brein achter jouw energievoorziening. Het detecteert automatisch stroomuitval en schakelt moeiteloos over naar de opgeslagen energie van de SigenStor batterij, waardoor je continuïteit behoudt, zelfs tijdens onverwachte gebeurtenissen.

mySigen app

Alles binnen handbereik

Ontdek de kracht van de mySigen-app, de ultieme tool voor het beheren van uw Sigenergy Home Energy System. Deze innovatieve app biedt realtime monitoring van uw energieverbruik, gedetailleerde grafieken en geavanceerde functies, waar u ook bent. Blijf geïnformeerd en haal het beste uit het energiesysteem.

Download de mySigen-app vandaag nog en stap in de toekomst van energiebeheer.

AI en Services

Uw handige assistent.

Ontvang slimme aanbevelingen om de systeemmodus, accucapaciteit en energieverbruik te optimaliseren met het Sigenergy Home Energy System. Ontdek de kracht van zelfbediening met kunstmatige intelligentie en externe ondersteuning.

Bezoek je lokale serviceprovider en dien eenvoudig onderhoudsverzoeken in. Optimaliseer je energiehuishouding en geniet van een efficiënter en duurzamer thuis energiesysteem.

Gebruiksvriendelijk te installeren

Één applicatie om alles te doen

Met de mySigen-app kunnen professionals moeiteloos een systeem binnen 5 minuten installeren door de eenvoudige 5-stappen procedure te volgen. Bovendien biedt de app voor installateurs de mogelijkheid om de geïnstalleerde systemen gemakkelijk in te zien om indien nodig

service op afstand te verlenen. Bespaar tijd en moeite met de intuïtieve functionaliteit van de mySigen-app en maximaliseer de efficiëntie van uw installatieproces.

Aanpasbare functies

Nuttig maar ook leuk

Optimaliseer jouw energieverbruik en bespaar op elektriciteitskosten met het aanpassingsvermogen van het Sigen Home Energy System via de mySigen-app.

Personaliseer jouw instellingen naar jouw voorkeuren en geniet tegelijkertijd van de leuke functies van het omgevingslicht, waarmee je de sfeer in huis versterkt.

Ontdek hoe eenvoudig energiebeheer kan zijn terwijl je jouw woonomgeving transformeert met slimme technologie.