Infrarood panelen

Energie-efficiëntie door gerichte stralingswarmte.

VIk wil een Solflow infrarood paneel

Dit mag niet leeg zijn
Dit mag niet leeg zijn
Dit mag niet leeg zijn
Dit mag niet leeg zijn
Dit mag niet leeg zijn

Het Solflow Infrarood Paneel?

Kiezen voor een Solflow infraroodpaneel betekent genieten van directe en efficiënte warmteoverdracht, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energiekosten.

De warmte die wordt afgegeven voelt natuurlijk aan, vergelijkbaar met zonnewarmte. De panelen vereisen geen onderhoud en zijn flexibel aan te passen aan verschillende ruimtes.

Bovendien werken ze geruisloos, zonder storende geluiden, en bieden ze een milieuvriendelijke en duurzame verwarmingsoplossing.

Dankzij de gerichte warmteafgifte is er geen verloren energie, omdat de panelen alleen warmte leveren waar en wanneer dat nodig is. Solflow infrarood panelen combineren comfort, efficiëntie en duurzaamheid.

Optimale plaatsing voor efficiënt verwarmen:

  • Het Solflow infraroodpaneel is speciaal ontworpen voor installatie aan het plafond en is niet geschikt voor schuine muren of andere oppervlakken.
  • Deze positionering zorgt voor een optimale warmteverspreiding en maximale efficiëntie.
  • Door de plaatsing aan het plafond wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over de gehele ruimte, wat zorgt voor een comfortabel en consistent binnenklimaat.
  • Voor andere toepassingen raden wij alternatieve verwarmingsoplossingen aan.

Infrarood panelen brochure

Aansturing

De infrarood panelen van Solflow kunnen eenvoudig worden aangestuurd via de handige app of afstandsbediening.

SMet deze gebruiksvriendelijke bedieningsmogelijkheden kunt u niet alleen de temperatuur regelen, maar ook tijdschema's instellen, zodat uw verwarming altijd perfect aansluit op uw levensstijl en behoeften.