Monobloc Warmtepomp

Samengesteld met hoogwaardige componenten van A-merken voor een maximaal resultaat.

Vind een installateur in de buurt

Kan niet leeg zijn
Kan niet leeg zijn
Kan niet leeg zijn

De Solflow Warmtepomp

De innovatieve warmtepomp van Solflow is samengesteld met hoogwaardige componenten van A-merken, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, maar ook voor een uitstekende prestatie.

Dankzij de geavanceerde technologieën en de zorgvuldige selectie van materialen biedt de Solflow warmtepomp een uitzonderlijk rendement,

waardoor u kunt besparen op energiekosten en tegelijkertijd een positieve impact heeft op het milieu.

Bovendien is deze warmtepomp veelzijdig inzetbaar. Van rijtjeshuis tot vrijstaande villa, de Solflow warmtepomp past zich moeiteloos aan aan verschillende woningtypes en verwarmingsbehoeften.

Naast woningen is de Solflow warmtepomp ook voor zakelijke inzetbaar en biedt de Solflow warmtepomp een efficiënte oplossing, of het nu gaat om kantoren, winkels of andere commerciële ruimtes.

Voordelen van de Solflow Warmtepomp: 6kW - 12kW - 18kW

  • Energielabel A+++
  • Tapwater
  • Radiatoren en/of vloerverwarming
  • Van €2.925,- tot €4.275,- Subsidie
  • Werkt tot -25ºC buitentemperatuur

Product specificaties

Basis parameters

Prestatie parameters

Monobloc Warmtepomp brochure

App bediening

Met verbeterde connectiviteit dankzij de intuïtieve app. Met de app heeft u volledige controle over uw warmtepompsysteem, waar u ook bent.

Stel eenvoudig de gewenste temperatuur in, plan schema's voor verwarming of koeling en monitor je energieverbruik in realtime, allemaal vanaf je smartphone of tablet. Met de app wordt comfort en efficiëntie naar een geheel nieuw niveau getild, waardoor uw huis altijd perfect op temperatuur is en u tegelijkertijd energie bespaart.

Ervaar het gemak van slimme verwarming en koeling met de Solflow R290 warmtepomp en de geavanceerde app. De perfecte combinatie van comfort en controle.